Home Winkel Geschenken Bedrijfsfruit Vee Fruitteelt Open & Contact    
                   
   
   
 
 

Geschenken

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weleens aan een Gendts cadeau gedacht? Wij hebben nostalgische en altijd gewaarde fruitmanden, maar dan eigentijds ingevuld. De inhoud kan in overleg worden samengesteld. Het assortiment van fruit, streekproducten en cadeaus staat tot uw beschikking. Het is mogelijk zelf een mandje mee te nemen en te vullen.

Ook voor een exclusief cadeau, waar u op een verjaardag mee aan kunt komen, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor minder dan vijf euro heeft u al een origineel cadeau. Je kunt het net zo groot en in prijs maken zoals u wilt. Wij hebben een assortiment originele cadeau artikelen, zoals speciaal wijnen en bieren, streekproducten en cadeautjes met een knipoog. En altijd gratis feestelijke verpakt. 

Fruitmanden

Een gezond geschenk. Fruitmanden van groot tot klein. Zelf samenstellen is altijd mogelijk. En altijd feestelijk verpakt.
Kijk hier voor een indruk.

Bedrijfsfruit

 Wij leveren bij lokalen bedrijven fruit(manden) met vers seizoensfruit. Gratis bezorgen en onze abonnement is elke maand opzegbaar.

U  kiest zelf de frequentie van bezorging en de hoeveelheid van uw bedrijfsfruit. De bestelling is bovendien fiscaal aftrekbaar. Fruit op het werk wordt  heel erg aantrekkelijk. 

   
2